با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کشک بادمجان را برایتان توضیح دهیم. کشک بادمجان یک غذای خوشمزه نونی است که طرفدار های زیادی داره مخصوصا اگه با کشک و سیر زیاد درست بشه. کشک بادمجان گزینه خوبی برای پذیرایی در مهمانی هاست که در کنار غذای اصلی سرو بشه و به صورت های مختلف می تونید اون رو درست کنید مثل کیک کشک بادمجان ، کشک بادمجان در نان های تارت و ...
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان
1 کیلو
سیر
3 حبه
پیاز
1 عدد
کشک
به میزان لازم
نعناع
2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
به میزان لازم
طرز تهیه کشک بادمجان
برای تهیه کشک بادمجان پوست بادمجان ها را بگیرید و بعد آن ها را برای 1 ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود. بعد از این مدت بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید و بگذارید خشک شوند سپس در روغن داغ دو طرفشان را سرخ کنید. حالا 1 لیوان آب روی بادمجان ها بریزید و بگذارید برای نیم ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند. بعد به کمک گوشکوب بادمجان ها را کاملا له کنید.
پیاز را رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید و در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید سپس نعناع را در روغن تفت دهید . بادمجان های پخته و له شده را به مواد اضافه کنید. حالا نوبت رنده کردن سیرها روی بادمجان است تا عطر و طعمش پخش شود.مواد را خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و وقتی که حس کردید کشک بادمجان شل و آبکی نیست تابه را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. در آخر هم کشک را با سلیقه خودتان روی غذا بریزید و تزیین کنید. می توانید بعد از اینکه تابه را از روی حرارت برداشتید کشک را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.